+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

automotive

AUTOMOTIVE

line

Lidhjet e instalimeve elektrike të automjeteve dhe aplikacionet e montimit të automjeteve dhe përbërësve kërkojnë ngjitës me performancë të lartë. Duke u bazuar në përvojën dhe kompetencat tona për të sjellë zgjidhje të reja, ne përpiqemi të evoluojmë ndërsa teknologjia ndryshon dhe është e gatshme t'i përshtatemi nevojave specifike të industrisë.

NUBN TREGJET

line

  • Trupi i jashtëm
  • Sistemet e shasisë dhe frenimit
  • HVAC

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Izolimi elektrik: Mbajeni, izoloni, izoloni, maskoni, mburoni dhe mbroni mbështjelljet, transformatorët, pajisjet dhe një sërë përbërësish elektrikë.
  • Mbrojtja e nxehtësisë dhe izolimi termik: Mbrojtja mekanike kundër konsumimit.
  • Maskimi i bojës: Siguroni maskimin dhe mbrojtjen e nevojshme
email Kontaktoni
go top