+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst19 shkurt 2020

Shirit ultraviolet për prerje meshë, shirit gjysmëpërçues prerëse, film UV, tip prerës

Shirit UV Hyrje film Një film mbrojtës me viskozitet UV zbatohet në një sipërfaqe të një substrate qelqi si një metodë mbrojtëse në procesin e prodhimit, e cila përfshin një transportues dhe një film mbrojtës. Transportuesi korrespondon me një strukturë fletësh të bërë nga forma e një substrate qelqi, kolloidi mbrojtës është i veshur të paktën […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top