+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

electronics

ELEKTRONIKA

line

Xinst ofron zgjidhje të produkteve me shirita për të përmbushur kërkesat më kërkuese të aplikacioneve ekstreme të industrisë elektronike. Zgjidhjet Xinst Tape mbështesin përbërësit e bordit të qarkut, maskimin e bordit të qarkut të shtypur, maskimin gjysmëpërçues dhe aplikacionet mbrojtëse EMI & RF.

NUBN TREGJET

line

  • Komponentët e bordit të qarkut
  • Pajisjet dore

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • EMI dhe RF Shielding: Media superiore e thithjes dhe izolimit elektromagnetik dhe radiofrekuencës.
  • Maskimi i bordit të qarkut të shtypur: Mbroni qarkun nga spërkatjet kimike dhe gazrat.
email Kontaktoni
go top