+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst24 qershor 2020

Si është ndryshimi midis filmit mbrojtës të rinocerontit 3m dhe veshjeve të zakonshme të padukshme të makinës

3M, as a well-known automotive film company, has a varnish protective film, referred to as "rhino hide". Although 3m rhino cowhide is not 3M's exclusive film, it is also an excellent film in the same industry! What is a rhinoceros skin film Rhino cowhide car film is a protective paint film, mainly made of high-tech […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top