+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst07 shkurt 2020

Fabrika Shitet drejtpërdrejt shirit ngjitës shirit ngjitës shirit bakri shirit ngjitës

Fabrika Shitet drejtpërdrejt shirit ngjitës shirit ngjitës shirit bakri Furnizues i shiritit të fabrikës, Kompania jonë ndërmerr POLYSLIDER, PEEK, Nitto, SONY, 3M kasetë të dyanshme, Tesa kasetë dy anë, kasetë vendas dhe të importuar, marka të importuara PORON (kryesisht në Shtetet e Bashkuara, Japonia, Koreja e Jugut), lavamanët qeramikë, ngrohës bakri dhe alumini, PET, film PVC, EVA, pluhur […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top