+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst02 qershor 2020

Çfarë është Hook and Loop Velcro?

Hook and Loop Velcro është një lloj aksesori lidhës që përdoret zakonisht në rroba. Ajo është e ndarë në anët mashkullore dhe femërore, njëra anë është fije e imët dhe e butë, flokë të rrumbullakët (LOOP), dhe ana tjetër është flokë më e fortë me grep (HOOK). Rroba të përgjithshme HOOK mbi të. Shtë i përbërë nga një pëlhurë e tëri dhe […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top