+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst21 shkurt 2020

A mund të përdoret ngjitësi akrilik në pajisjet e përditshme?

Me zhvillimin e teknologjisë së ngjitësit, numri i ngjitësve është rritur. Ngjitësit përdoren gjerësisht për mirëmbajtjen e pajisjeve për shkak të performancës së tyre të mirë, lehtësisë së përdorimit dhe përdorimit të shpejtë, përshtatshmërisë së mirë dhe përparësive të mira ekonomike. Prodhuesit e mëposhtëm të ngjitësit kryesisht diskutojnë zbatimin e ngjitësit akrilik në mirëmbajtjen e pajisjeve. Struktura kimike sipërfaqësore Kimike […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top