+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst18 prill 2020

Karakteristikat e shiritit elektrik përçueshëm në të dy anët

Shirit elektrik përçues dyshe pa nënshtresë Përshkrimi: I përshtatshëm për lidhjen e letrës së bakrit, letër alumini, leckë përçuese dhe materiale të tjera. Karakteristikat e produktit: Rezistencë e ulët, e përputhur me material me rezistencë të ulët sipërfaqësore, mund të arrijë mbrojtjen e EMI, shkarkimin elektrostatik dhe udhëzimin. Forca e mbajtjes së temperaturës: (PSTC-7) Rezistenca e temperaturës 60. Trashësia e veshjes: 0,040 mm ~ 0,045 mm Specifikimet e produktit: Gjerësia: 10 mm ~ […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top