+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst27 Prill 2020

Zbatimi i prerjes së shiritit ngjitës ultra të hollë PET në të dy anët

Shiriti elektronik i dyfishtë i kafshëve shtëpiake zakonisht është bërë nga filmi plastik ose letër si një material bazë, dhe pastaj ngjitësi është i veshur në mënyrë të barabartë në materialin bazë të mësipërm për të formuar një shirit ngjitës në formë rrotullimi të përbërë nga një material bazë, ngjitës dhe film lëshues. Pjesërisht i përbërë. Isshtë një produkt që gradualisht rritet me […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top