+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst13 Shkurt 2020

Fusha e zbatimit dhe klasifikimi i aplikimit të shiritit të gomës me shkumë

Ngjitësja e shkumës është një shirit ngjitës në formë rrotulli të bërë nga letër, leckë, film, shkumë, etj., Dhe ngjitësi është i veshur në mënyrë të barabartë në sipërfaqen e të dy anëve të substratit. Isshtë bërë nga substrati, ngjitësi dhe izolimi. Agjenti (filmi i lëshimit) përbëhet nga tre pjesë. Në varësi të substratit, disa nënshtresa kërkojnë trajtim sipërfaqësor para se të […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top