+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinstJun 09, 2020

Prezantimi i shiritit të fletës së aluminit përçueshëm

Aluminum foil tape, conductive acrylic adhesive, good adhesion and strong adhesion. Performance: heat preservation, heat insulation, waterproof, good adhesion, good cold resistance, easy to tear, In order to eliminate electromagnetic interference (EMI), isolate the harm of electromagnetic waves to the human body, avoid unnecessary voltage or current to affect the function, mainly used for computer […]

LEXO MË SHUMË
xinst12 maj 2020

Procesi i prerjes së shiritave të fletës së aluminit mbrojtës kundër ndërhyrjes

Shielding anti-interference aluminum foil tape description: Aluminum foil tape is based on soft aluminum foil of various thicknesses, coated on acrylic adhesive, and used in combination with easy-to-remove lining. The use of known high-quality pressure-sensitive adhesive, good adhesion, strong adhesion, anti-aging and other effects! The thermal insulation performance is greatly improved, and the specifications are […]

LEXO MË SHUMË
xinst17 shkurt 2020

Karakteristikat dhe aplikimet e shiritit të fletës së aluminit prej 3m

Materiali mbështetës i shiritit të fletës së aluminit 3m ka përçueshmëri termike dhe rezistencë kimike. Ngjitësi i tij është i përshtatshëm për një larmi sipërfaqesh, të tilla si elektronikë, pajisje shtëpiake, hapësirë ​​ajrore dhe industri prodhuese. Shiriti me fletë metalike 3M mund të pritet lehtësisht nga çdo madhësi dhe formë e veçantë për të mbrojtur pjesët e prekshme nga dëmtimi dhe izolimi i nxehtësisë gjatë lyerjes me llak […]

LEXO MË SHUMË
xinst13 Shkurt 2020

Cili është roli i shiritit të fletës së aluminit?

Aluminum foil tape is a kind of tape, and it is one of the main raw materials of the production plant. Although the aluminum foil tape seems to be uncommon in life, in fact it exists everywhere. Let's understand what the role of aluminum foil tape is. First, the introduction of aluminum foil tape Aluminum […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top