+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst23 Prill 2020

Nano kasetë magjike pa ndërprerje

Përmbledhje e produktit: Shirit magjik pa ndërprerje Nano Metoda e përdorimit të shiritit magjik pa ndërprerje Nano është e thjeshtë: duhet vetëm të matni madhësinë e pozicionit që duhet ngjitur dhe ta prisni me gërshërë. Prisni formën që dëshironi, përdorni atë në pozicione të ndryshme qoshesh, pa lënë gjurmë dhe përmirësoni shkallën e ngjitjes, lehtë […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top