+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst20 shkurt 2020

Ndjenja e shëndoshë e shiritave mbrojtës emi të shiritave përçues

Seria e materialit mbrojtës Shiriti i fletës së bakrit përçues mbrojtës EMI është një pajisje shtesë thelbësore për industrinë elektronike. Aplikimet kryesore janë transformatorët, celularët, kompjuterët dhe produktet elektronike. Shirita petë bakri përçuese EMI mbrojtëse ndahet në petëzim të njëanshëm dhe petëzim në të dy anët. Shiriti me fletë bakri të veshur me një anë është i ndarë në shirit me fletë bakri të vetme përçuar dhe i kryer dy herë […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top