+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst26 Shkurt 2020

Përdorimi i shiritit ngjitës me temperaturë të lartë

Përdorimi i shiritit ngjitës me temperaturë të lartë, shirit ngjitës me temperaturë të lartë, domethënë shirit ngjitës i përdorur në ambiente pune me temperaturë të lartë. Përdoret kryesisht në industrinë elektronike. Rezistenca e temperaturës është zakonisht midis 120 gradë dhe 260 gradë. Shpesh përdoret për lyerjen me spërkatje, pjekjen e përpunimit të lëkurës, pikturimin e mbrojtjes dhe fiksimin në prodhimin e pjesëve elektronike, […]

LEXO MË SHUMË
xinst21 shkurt 2020

Përmbledhje e shiritit me temperaturë të lartë

Shirit me temperaturë të lartë, domethënë, shirit i përdorur në mjedisin e punës me temperaturë të lartë. Përdoret kryesisht në industrinë elektronike. Temperatura është zakonisht midis 120 dhe 260 gradë. Përdoret shpesh në përpunimin e bojës, bojës dhe lëkurës, maskimin dhe fiksimin e bojës, bordet e qarqeve të shtypura dhe komponentët elektronikë, dhe maskimin me temperaturë të lartë përfshirë shiritin Kapton, Teflon […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top