+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst26 maj 2020

Shirit termik përçues LED Lidhja termike optimale e shiritave të dritës

Në fushën LED, ka shumë vende që duhet të lidhen me shirit ngjitës. Problemi kryesor teknik është shpërndarja e nxehtësisë. Prandaj, shumë materiale kërkojnë përçueshmëri të nxehtësisë, dhe shiriti i përdorur duhet të jetë gjithashtu ngjitës termikisht i dyanshëm. Dallimi më i madh midis shiritit termik LED dhe shiritit të zakonshëm është ai shirit termik LED […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top