+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

xinst01 shkurt 2020

Çfarë është shiriti me shkumë të dyanshëm?

Çfarë është shiriti me shkumë të dyanshëm? Ngjitësja me dy anë shkumë është bërë nga shkumë polietileni i shkallës së lartë dhe shirit ngjitës akrilik i veçantë. 1. Ngjitësja me dy anë të shkumëzave i referohet një lloji ngjitësish të dyanshëm, të bërë duke aplikuar ngjitës të fortë akrilik në të dy anët e materialit të bazës së shkumës, dhe më pas duke mbuluar njërën anë […]

LEXO MË SHUMË
Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top