+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

aerospace

Hapësira ajrore

line

Xinst është ofruesi kryesor i shiritave me performancë të lartë për kërkesat më kërkuese të aplikacioneve të hapësirës ajrore, duke përfshirë llak termik dhe maskimin e bojës dhe formimin e përbërë.

NUBN TREGJET

line

  • HVOF
  • Letër alumini

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Formimi i përbërë: Mbrojtja ndaj mbingarkesës së flashit të krijuar gjatë lidhjes së përbërësit vakum.
  • Maskimi i bojës: Mbrojtja kundër gdhendjes kimike dhe solucioneve të heqjes kaustike shkatërrojnë.
  • Spërkatje termike: Rezistenca e jashtëzakonshme e konsumimit dhe vetitë e ngjitjes.
email Kontaktoni
go top