+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

cable

Kabllo

line

Ne mund t'ju furnizojmë me zgjidhje të personalizuara për montimin e kabllove për të përmbushur kërkesat tuaja specifike të aplikimit. Rrotullat mund të prodhohen me prerje të vdesit prapanicë në prapanicë dhe me ose pa prerje të linjës për një proces më efikas të shpërndarjes.

Për mbrojtjen e kabllove.

NUBN TREGJET

line

  • Montimi i kabllove automobilistike

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Automotive Cable Mounting: We provide for fast, secure, and the long-lasting mounting of cables with a specially developed assortment of low-VOC tape for better air quality inside vehicles.
email Kontaktoni
go top