+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shirit elektrik

Shiriti elektrik përfshin Shiritin e Metrazheve të Qelqit, Shiritin e Acetatit, Shiritin elektrik (ose shiritin izolues) është një lloj i shiritit të ndjeshëm ndaj presionit që përdoret për izolimin e telave elektrikë dhe materialeve të tjerë që përçojnë energji elektrike. Mund të bëhet nga shumë plastika, por vinili është më i popullarizuari, pasi shtrihet mirë dhe jep një izolim efektiv dhe afatgjatë. Shirit elektrik për izolimin e klasës H është bërë prej rrobe prej tekstil me fije qelqi.

email Kontaktoni
go top