+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shirit dekolte UV

Filmi mbrojtës ka ngjitje të fortë para se të rrezatohet me rrezet ultraviolet. Pas rrezatimit ultravjollcë, ngjitja zvogëlohet në gjerësi dhe mund të hiqet lehtësisht. Përdoret kryesisht për qelq, meshë, prerje qeramike, mbrojtje të copave të lenteve.

email Kontaktoni
go top