+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Aplikimi i shiritit dyanësh 3M4910

xinst10 gusht 2020

3M4910 është një shirit i dyfishtë me bazë shkumë në shiritin me dy anë 3M. Ai i përket sistemit ngjitës VHB (sistemi ngjitës i ndjeshëm ndaj presionit). Trashësia është 1.0MM. E gjithë specifikimi i materialit është: 610MM * 33M * 1.0MM. Ngjyra është transparente. , Ka super viskozitet, rezistencë të mirë UV, rezistencë tretës, butësi, konformibilitet të mirë, forcë të lartë në tërheqje dhe forcë qethjeje.

Die-Cut-3m-VHB-4910
Die-Cut-3m-VHB-4910

Forca e lidhjes rritet me rritjen e zonës së kontaktit midis ngjitësit dhe sipërfaqes që do të ngjitet. Vendosja e një presioni të qëndrueshëm ndihmon ngjitjen dhe sipërfaqen për tu ngjitur, duke rritur kështu forcën e lidhjes.
Për të arritur efektin më të mirë të lidhjes, sipërfaqja e lidhjes duhet të jetë e pastër dhe e thatë. Diapazoni më i mirë i temperaturës për aplikimin e shiritave është 21-38. Rekomandohet që nëse temperatura fillestare e lidhjes është më e ulët se 10, ajo nuk është e përshtatshme për ngjitje. Kur ngjitësi është shumë i fortë, ai nuk mund të lidhet fort me sendin; megjithatë, nëse është lidhur, forca mbajtëse në temperaturë të ulët është gjithashtu e kënaqshme.

Shiriti ngjitës i dyanshëm 3M4910 plotëson kërkesat e rregulloreve të ROHS për sa i përket mbrojtjes së mjedisit dhe përdoret gjerësisht në lidhjen e materialeve të ndryshme si plastika dhe metalet. Mund të zëvendësojë metodat tradicionale të fiksimit të tilla si vida dhe thumba për të përmirësuar estetikën e produktit. Përdoret në elektronikë, përpunimin dhe montimin dixhital të produkteve, reklamimin, shenjat elektronike rrugore, lidhjen dhe rregullimin e bordeve LED; montimi i pajisjeve shtëpiake, rregullimi i brinjëve përforcues të fletëve metalike; anti-korrozioni i tubacioneve të naftës dhe gazit në distanca të gjata, prodhimi i avionëve në fushën e hapësirës ajrore dhe montimi. Automjetet: shirita kundër gërvishtjes. parakolpë pllaka anti-përplasje. pllaka emri. shenjat. pedale, të gjitha llojet e makinave. tabela dhe shkronja të motorëve; shirita zbukurimi makinash. shirita udhëzues uji. shirita vulosës. panele brenda makinës. Predha elektrike, lidhja strukturore dhe rregullimi i pajisjeve; montimi i pasqyrave, mburojave të motit, paneleve të ndryshme dhe pllakave të sipërme.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top