+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Këshilla profesionale: analiza e ndryshimit midis letrës së lëshimit dhe filmit të lëshimit

xinst09 prill 2020

Lëshoni letrën e lëshimit të filmit, ndryshimi midis të dyve, nuk mund të ketë ndonjë ndryshim të vogël Një larmi ngjitjesh organike të ndjeshme ndaj presionit mund të shfaqin forcë jashtëzakonisht të lehtë dhe të qëndrueshme të lirimit.

Different organic pressure-sensitive adhesives, such as hot-melt adhesives, acrylic adhesives, and pressure-sensitive adhesives in rubber systems, require different release forces for the release film. Needle isolation products have different viscosity and release characteristics. The force is adjusted accordingly to achieve a very light and stable release force during peeling.

The release film classification can be divided into different substrates: PE release film, PET release film, OPP release film, and composite release (that is, the substrate is composed of two or more materials) Wait.


Single-sided release film: HDPE (low-pressure polyethylene) release film, used for LDPE (high-pressure polyethylene) release film such as sealing tape and other waterproof rolls. BOPP (stretched polypropylene) release films for mechanical product packaging, hot-melt adhesive packaging, health care products (diapers), anti-corrosion coils, etc., used for PET (stretched polyester) release for sealing tape, silent tape, etc. Type membrane. Adhesive protection and other double-sided release films, red / green polyolefin (PE).

Double-sided release film: used for foam tape transparent PET double-sided release film; double-sided adhesive anti-sun light isolation film (HDPE silver coating film); waterproof coiled material sunscreen cooling enhanced BOPP reinforced aluminum substrate ( BOPET).

The release paper can be classified according to plastic release paper and non-plastic release paper; it can also be classified into silicone release paper and non-silicon release paper according to release agent. There is plastic release paper, because the release agent has a certain permeability, if there is no certain barrier, the release agent will penetrate into the paper, resulting in poor curing and the use of a large amount of release agent (too high cost) and many other defects factor.

Therefore, plastic coating (commonly known as coating) needs to be done on paper. Polyethylene (PE) particles are generally used for coating in China. The melt index is required to be around 7. Domestic PE particles generally use Yanshan Petrochemical 1C7A. Divided into single-plastic release paper and double-plastic release paper, non-plastic release paper, there are other special-treated release paper such as glassine, CCK and so on.

The release paper produced by laminating release paper base paper after laminating

Because there are paper wool and fibers on the surface of the paper, the film must reach a certain amount to ensure that there is no penetration point, that the silicone oil will not penetrate into the paper, and that there will be no peeling defects.

The film release paper is divided into single and double shower. Generally, single-sided release paper is single-leaf, of course, there are double-sided single-sided release paper, because the release surface is thicker, the film is generally 20 grams, and the non-release surface is generally thinner, 15 grams. smooth. If the coated paper is 22 grams on both sides, it is more suitable for double-sided release paper.

Letra e lëshimit të filmit është bërë zakonisht nga të gjitha letrat e tulit të drurit, veçanërisht në industrinë elektronike. Nëse zgjidhni letër me tul kashte, do të ketë shumë copëza letre dhe skaj të lehtë të shqyer kur pritet prerja. E gjithë letra e tulit të drurit zakonisht quhet letër kraft, të tilla si letra kraft natyrore (e njohur zakonisht si: lopa), letër kraft e bardhë (e njohur zakonisht si: lopë e bardhë), letër kraft e verdhë (e njohur zakonisht si: bagëti japoneze me ngjyrë të verdhë), letër kraft blu (e njohur zakonisht si: bagëti indoneziane me ngjyrë blu).

Letra e lëshimit të qelqit është veshur me agjentin e lëshimit pas mbitensionit për të prodhuar letër çliruese

Për shkak të super kalendarit, Grassin ka një ngushtësi të mirë letre dhe është veçanërisht e përshtatshme për t'u përdorur në fabrikat e prerjes së pllakave. Meqenëse xhami i brendshëm mund të prodhojë vetëm një peshë bazë prej 60 deri në 80 gram, fabrika e prerjes së qelqit preferon të përdorë një peshë bazë prej më shumë se 100 gramë, siç janë 120 gramë dhe 140 gramë. Ka një transparencë të caktuar, ngurtësi të mirë dhe performancë të mirë të prerjes. Të gjithë mbështeten në letër bazë të importuar, por për shkak se sasia minimale e letrës bazë të importuar është 20 tonë për kontejner, dhe duhet të rezervohet 3 muaj më parë.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top