+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Filmi i lëshimit të fluorit Hyrje

xinst19 maj 2020

Filmi i lirimit të fluorit bazohet në PET, i veshur me agjent çlirimi në sipërfaqen e tij. Sipërfaqja e filmit të çlirimit të fluorit të prodhuar nga Chen Technology është e sheshtë dhe e lëmuar, dhe veshja është e njëtrajtshme, pa defekte të tilla si grimca dhe flluska. Produkti ka përparësitë e vetive fizike dhe mekanike të shkëlqyera, tolerancës së trashësisë së vogël, transparencës së lartë, tkurrjes së ulët të nxehtësisë dhe fleksibilitetit të mirë. Zbatohet në temperaturë të lartë të ndjeshme në presion silikoni shirit ngjitës tip përbërë tipit grusht prerje, të lehtë për të zhvishem pas përdorimit.

The application principle of the Fluoride release membrane is the same as that of the release film, which mainly plays a role of anti-sticking, but it is different from the silicone oil release film. Fluorine is in the form of fluoride in the fluorine release film There are no product problems such as silicon transfer and reverse release.

The characteristics of fluorine release film:

1. Fluoride release membrane is not easy to produce chemical reaction, good temperature and humidity resistance, moisture-proof, oil-proof, play a role in product isolation.

2. Good high temperature resistance, smoothness and strength.

3. The fluorine release film can prevent the prepreg from sticking and protect the prepreg from contamination.

According to the different applications of Fluoride release membrane , the products are divided into the following three categories:

1. Wet coating

The release surface of the Fluoride release membrane is coated with silica gel evenly on the substrate and enters the oven at high temperature for curing together with the silica gel, which is called wet coating.

Second, hot paste

Fluoride release membrane is placed at the bonding place. When there is still temperature after PET or PI is coated with silicone, it will be bonded to the Fluoride release membrane . The Fluoride release membrane does not need to enter the oven after high temperature, but when the silicone tape has residual temperature Closely adhered to the Fluoride release membrane , called hot stick.

Three, cold paste

Fluorine release film is laminated with silicone products, such as 3M silicone double-sided adhesive 9731, 3M9119, 3M4377, etc., to be processed by punching, or to make the finished product required by customers. The temperature is called cold paste.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top