+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Karakteristikat dhe përdorimet e shiritit prej pëlhure acetate

xinst15 shkurt 2020

Shirit ngjitës gome me pëlhurë acetate me temperaturë të lartë për riparimin e ekranit LCD

Përdoret për izolimin ndërmjet shtresave dhe bashkimin e transformatorëve, telave, etj., Celularëve, kompjuterëve, pajisjeve elektronike.

All of the above tapes can be used for electrical insulation 6701. The insulation level can reach B or higher. Among them, 6701 has been approved by UL with a thickness from 0.05mm to 0.22mm. Acetate cloth tape is divided into rubber type acetate cloth and acrylic acid cloth according to the type of adhesive. According to the use requirements of different electrical products, flame retardants need to be added and the base material is subjected to flame retardant treatment. The finished acetate cloth that can reach self-extinguishing (fire) from the fire as a whole is "flame-retardant acetate cloth"; Fuel products, which are ignited immediately and cannot be extinguished automatically, are "non-flammable acetate cloth tape". Generally speaking, the acetate cloth substrate and the adhesive itself cannot be fire-resistant, and require special processing to achieve the "flame-retardant" effect.

Because the acetate cloth substrate has strong moisture absorption and breathability, good resilience, easy to wash and dry, can not afford static electricity and hair balls, and has excellent aging resistance, which can reach more than 15 years. The acetate cloth tape processed with acetate cloth substrate has high temperature resistance, aging resistance, soft conformability, good conformability, easy punching, easy unwinding, acid resistance, alkali resistance, mildew resistance, and other excellent insulation properties. For general glass fiber cloth and glass cloth, it is widely used in TV, transformer, air conditioner, computer and other manufacturing fields.

Me përmirësimin e ndërgjegjësimit mjedisor në vende të ndryshme në botë, klientët kanë paraqitur vazhdimisht kërkesa të reja për kërkesat e mbrojtjes së mjedisit të leckës acetate. Deri më tani, shirita prej pëlhure acetate mund të përmbushë kërkesat e standardit Sony SS-00259 në industrinë elektronike, të plotësojë kërkesat e BE-së ROHS, të plotësojë kërkesat e EU REACH, të plotësojë kërkesat 6P për diformatin o-benzil dhe të plotësojë halogjenin e BE-së -kërkesa falas. Certifikimi UL.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top