+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Ndikimi i lëndëve të para në shiritat ngjitës

xinst26 Shkurt 2020

Ndikimi i lëndëve të para në shiritat ngjitës

For the same type of adhesive tapes, if the molecular weight or molecular weight distribution is different, for the same type of tape, if the composition is different, the processing properties of the tape and the mechanical properties and physical and chemical properties of the film will be different. This prompts us to pay attention to the grade and grade of the polymer when selecting the raw material of the tape. In the production of plastic films, some additives are often added to the polymer, and the types and properties of these additives have a significant impact on the properties of the film.

Green PET High Temperature Tape

When producing adhesive tapes, polymers and certain additives are often mixed in a certain proportion to achieve the purpose of improving some aspects of performance.

Ndikimi i lëndës së parë të shiritit në shirit. Polietileni mund të shtohet si një lëndë e parë kasetë për të përmirësuar rrëshqitjen e kasetës. Kur përdoret polietileni për të përgatitur një film, duhet të shtohet një stabilizues për shkak të zbërthimit të tij të lehtë termik.

Kaseta duhet të ketë një kombinim të arsyeshëm të formulës, dhe lëndët e para të shiritit duhet të kenë një proporcion të duhur. Rregullimi i përbërjes dhe raportit mund të ndryshojë performancën e shiritit

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top