+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Përdorimi i shiritit ngjitës me temperaturë të lartë

xinst26 Shkurt 2020

Përdorimi i shiritit ngjitës me temperaturë të lartë

Shirit ngjitës me temperaturë të lartë , domethënë shirit ngjitës që përdoret në ambient pune me temperaturë të lartë. Përdoret kryesisht në industrinë elektronike. Rezistenca e temperaturës është zakonisht midis 120 gradë dhe 260 gradë. Përdoret shpesh për lyerjen me llak, pjekjen e përpunimit të lëkurës, pikturimin e mburojës dhe fiksimin në prodhimin e pjesëve elektronike, bordet e qarqeve të shtypura dhe mbrojtjen e përpunimit të temperaturës së lartë. Shirit me temperaturë të lartë përfshin shiritin me temperaturë të lartë KAPTON; Shirit teflon me temperaturë të lartë; shirit letre me teksturë me temperaturë të lartë; Kasetë me temperaturë të lartë jeshile PET; shirit i dyanshëm me temperaturë të lartë etj.

30μm Super Thin Polyimide Film Masking Tape

1. Shirit me temperaturë të lartë përdoret gjerësisht. Isshtë izolim i menjëhershëm i nxehtësisë. Shpesh përdoret në industrinë elektronike. Saldim i valës së bashkimit, bashkim i ndezjes. Përdoret për spërkatjen me rrymë.

2. High-temperature tape can withstand high temperature. The main thing is that his material can withstand high temperature. That glue is generally made of silicone, and its high temperature resistance is generally 180-220 degrees. It is made of insulating paper and also made of insulating film. Paper tape is usually thick, and if it is made of film, it is usually thinner, depending on your choice.

3, high temperature tape is mainly insulating, high temperature resistance, heat insulation, and it will often be used in high temperature work. If you place a reservation, you must also bundle it. It is very versatile, as long as you will use it in a high temperature environment.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top