+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Përmbledhje e shiritit me temperaturë të lartë

xinst21 shkurt 2020

Shirit me temperaturë të lartë, domethënë, shirit i përdorur në mjedisin e punës me temperaturë të lartë.
Përdoret kryesisht në industrinë elektronike. Temperatura është zakonisht midis 120 dhe 260 gradë. Përdoret shpesh në përpunimin e bojës, bojës dhe lëkurës, maskimin dhe fiksimin e bojës, bordet e qarqeve të shtypura dhe përbërësit elektronikë dhe maskimin me temperaturë të lartëGreen PET High Temperature Tape

përfshirë shiritin Kapton, shiritin Teflon, shiritin maskues;
Mbrojtja e mjedisit shirit PET, kasetë në të dy anët, etj.

The recognition of the true high-temperature zone: The high-temperature zone is mainly composed of 2 parts, the base material and the glue are the two.
In the case of polyimide film tape, both the resistance temperature performance and the insulation performance are much lower than the actual polyamine n Asian tape.The actual substrate used is brown pet film and coated cloth silicone. The temperature used in some industries does not need to be too high, not exceeding 260 degrees, and the maximum temperature of pets is 220 °, so it is generally not easy to find, or worse,
Use organic silicone and other glues, not resistant to high temperature below 150 °.

 

1. Shirit me temperaturë të lartë përdoret gjerësisht. Isshtë izolim i menjëhershëm i nxehtësisë. Shpesh përdoret në industrinë elektronike. Saldim i valës së bashkimit, bashkim i ndezjes. Përdoret për spërkatjen me rrymë.

2. High-temperature tape can withstand high temperature. The main thing is that his material can withstand high temperature. That glue is generally made of silicone, and its high temperature resistance is generally 180-220 degrees. It is made of insulating paper and also made of insulating film. Paper tape is usually thick, and if it is made of film, it is usually thinner, depending on your choice.

3, high temperature tape is mainly insulating, high temperature resistance, heat insulation, and it will often be used in high temperature work. If you place a reservation, you must also bundle it.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top