+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Sa dini për filmin plastik rezistent në temperaturë të lartë?

xinst30 maj 2020

Filmi rezistent në temperaturë të lartë është një lloj filmi plastik. Siç nënkupton vetë emri, tipari më i madh i këtij lloji të filmit është rezistenca e tij e lartë ndaj nxehtësisë. Përkufizimi tradicional i referohet filmit rezistent ndaj temperaturës së lartë me një rezistencë ndaj temperaturës prej më shumë se 200oC, dhe sipas nivelit të rezistencës ndaj nxehtësisë së materialit izolues të filmit të hollë, temperatura e punës për një kohë të gjatë e nivelit H mbi 180oC mund të quhet një temperaturë e lartë film rezistent.

plastic film
membrana ptfe

Teflon film, also known as Teflon film, is a polymer obtained by polymerizing tetrafluoroethylene as a monomer. White waxy, translucent, excellent heat resistance, cold resistance, density about 2.2 g / ml, can be used for a long time at -180 ~ 260oC. This material has the characteristics of acid resistance, alkali resistance, and resistance to various organic solvents, and is almost insoluble in all solvents. PTFE has a very low coefficient of friction, so it can be used for lubrication.

 

Teknologjia e përpunimit të filmit PTFE është e komplikuar, ajo është bërë nga rrëshirë politetrafluoroetileni e pezulluar duke formuar, sinteruar, ftohur në një bosh, dhe pastaj duke e kthyer dhe rrotulluar. . Kalendari i filmit jo të orientuar është 1.1-1.8 herë si film gjysmë i orientuar. Filmi PTFE përdoret për dielektrik kondensator, si izolim tela, izolim i instrumentit elektrik dhe copë litari e dendur. Për shkak të filmit plastik PTFE

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top