+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Shirit petë bakri nano karboni

xinst08 maj 2020

Materiali me fletë bakri nano-karboni është një brez i ri i materialeve termike përçuese me bazë karboni. Shtë i përbërë nga materiale nano-karboni me difuzion të lartë termik dhe fletë bakri tepër të hollë. Përdorni çdo sipërfaqe mirë, ndërsa produkti shpërndan nxehtësinë në mënyrë uniforme, ajo gjithashtu siguron izolim termik për sa i përket trashësisë.

petë bakri nano-karboni ka fleksibilitet dhe përpunueshmëri të mirë, përçueshmëri të lartë termike dhe efikasitet të lartë të rrezatimit të nxehtësisë.

Nano carbon copper tape heat sink has high thermal conductivity and high flexibility. Surface coating and nano-carbon powder have high thermal conductivity and high heat radiation efficiency.

High Quality Thermally Copper Foil Earthing Adhesive Tape

In the current trend of miniaturization and thinning of electronic product materials, nano carbon copper can provide electronic products to dissipate waste heat and improve its stability and reliability. LBD carbon copper foil series products are mainly made of copper foil materials. After surface treatment and coating of nano-radiation heat dissipation materials, graphite sheets or metal foils that can replace the commonly used electronic systems are provided.

Nano carbon copper foil tape Features and advantages:

● Nano carbon powder has low thermal resistance and high thermal conductivity

● It is self-adhesive, easy to use, high bonding strength

● Meet all environmental requirements including ROHS

● Can be die-cut into different shapes according to design requirements

application:

● Handheld mobile electronic equipment

● Notebook

● chip module

● Wireless communication equipment

Nano carbon copper tape can be used in many fields, such as smart phones, flat panel displays, learning machines, TVs, LCD screens, monitors, rice cookers, microwave ovens, STBs, routers, communication stations, LED lighting, control power, Projector, GPS host, mid-level server, microprocessor, laptop, computer peripherals main circuit board, CPU, memory module, GPS module, radio frequency circuit, screen display circuit, WIFI, Bluetooth module, secondary circuit board, antenna Module, light sensor module, front camera module and other heat sources.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top