+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Parimi i punës dhe metoda e përdorimit të pjesës muskulore të shiritave sportivë

xinst01 korrik 2020

Çfarë është patch muskujsh në fund të fundit?

Patch muskujve është një lloj i ri i patch trajtimit elastik. Ne shpesh shohim në TV që Li Na, Harden, Sun Yue dhe të tjerët veshin patch muskujsh gjatë ndeshjeve kasetë sportive.

Cilat janë karakteristikat e pjesës muskulore të kasetës sportive krahasuar me shiritin tradicional sportiv?

① Shiriti i muskujve ka elasticitet të lartë (mund të arrijë një shtrirje prej më shumë se 60% të gjatësisë origjinale), dhe përparësia e saj më e madhe është se mund të jetë e përshtatshme për lëvizjen e muskujve dhe nuk kufizon diapazonin normal të lëvizjes së nyjeve të trupit .

②The muscle patch is strongly sticky. Most of the skin patches use specially treated hospital acrylic glue, which has strong adhesion ability, so it can ensure the stress and cut between the skin patches and the skin, achieve high stability and produce mechanical stimulation to the epidermis, so that the epidermis produces a sense of perception .

③ The muscle patch has good breathability. Unlike traditional patches, muscle patches mostly use elastic cotton cloth with mesh as the base material and are equipped with special adhesives to ensure that the skin can have certain contact with the air during the long-term sticking process.

④Muscular patch products are mostly waterproof and sweat-proof to ensure that the effect of paste is not affected when sweating. You can also take a bath after sticking. Some products are quick-drying and will become dry soon after sweating.

What is the main function of muscle paste?

①Promote the normal function of muscles (relax muscles)

② Increase lymphatic reflux and promote blood circulation

③Relieve and regulate pain

④ Correct the misaligned joints

⑤ Help muscles to function normally (promote muscles)

⑥ The role of assisting and regulating tendons and ligaments

⑦Adjust fascia and restore normal function of fascia

⑧ Increase body surface perception and proprioception

⑨Psychotherapy and soothing effect

How to use the muscle patch on the main part of the body

Funksioni i pjesës muskulore kryesisht varet nga forca e tij tërheqëse elastike, kështu që drejtimi i forcës tërheqëse është faktori kryesor që përcakton drejtimin e lidhjes.

Përveç kësaj, mos aplikoni tension në fillim dhe në fund, gjë që do të ndikojë në ngjitjen e shiritit.

Për më tepër, është e nevojshme të priten skajet e shiritit të muskujve në një formë harku rrethor, në mënyrë që copa e muskujve të mos jetë e lehtë të mbështillet.

Patch muskujsh përdoret kryesisht në dy aspekte: njëra është rikuperimi i muskujve gjatë periudhës së rimëkëmbjes kur ata nuk janë duke ushtruar, riparimi i dëmtimit të muskujve për shkak të tkurrjes së tepërt ose shtrirjes së tepruar dhe luajnë një rol në relaksimin e muskujve, i quajtur relaksim i muskujve, është gjithashtu i quajtur shirit terapeutik; një situatë tjetër është të promovojmë tkurrjen e muskujve gjatë ushtrimeve, ose të ndihmojmë muskujt të luajnë rolin e tyre të duhur, i cili quhet të promovojë shiritin e muskujve, i njohur gjithashtu si shirit ndihmës sportiv.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top