+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Ekran Shkumë i papërshkueshëm nga uji për celularët Shkumë i papërshkueshëm nga uji për produktet elektronike Shkumë e prerë në formë

xinst17 qershor 2020

3M 86415 është një shirit akrilik i papërshkueshëm nga uji i ekranit, i famshëm i produktit me grushta 3M, shirit i dyanshëm me trashësi 0,15 mm. Mund të jetë i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga pluhuri, të përmbushë kërkesat e provës IPX67, temperaturë të lartë dhe rezistencë ndaj lagështisë, dhe rezistencë ndaj goditjes, katër cepa të telefonit, gjashtë Pas rënies së sipërfaqes dhe testit të rulit si makina larëse me daulle, kaseta ende ngjitet , dhe ekrani nuk hapet.

Screen Waterproof foam Electronic Tape-3
Ekran Shkumë i papërshkueshëm nga uji Shirit elektronik-3

3M VHB Screen waterproof foam Tape - 86415 PDF

Screen Waterproof foam Applications:

1) Smartphone: screen, camera, back cover, 2) Tablet PC lens 3) Notebook watch box 4) Car display instrument navigation 5) Horn seal 6) Medical equipment 7) Smart wearable devices, smart watches, smart bracelets, etc.

Karakteristikat
It has extremely high waterproof (IPX7) and dustproof performance.
It has extremely high shock absorption (shockproof, shockproof).
Excellent compression performance and flexibility, can be used in a wide range of design compression fields.
Strong adhesion, the viscosity will not be reduced under high temperature conditions, and the processability is good.
Corresponding to the thin requirements, ultra-thin foam substrate is used.
Significantly reduce VOC and odor, beneficial to environmental protection and human health.

përdorni
Produkte: telefona celularë, aparat fotografik dixhital, kamera, kompjutera tablet, PDA, konsola lojëra, navigacion GPS, etj. dhe pajisje elektronike që kërkojnë të papërshkueshme nga uji dhe të papërshkueshme nga pluhuri.
Pjesë: Dritare LCD, strehim, copë litari kamera, mikrofon, altoparlant, copë litari të ndryshme të papërshkueshëm nga uji dhe pluhur, jastëkë.

Good foam rubber is not cheap. In order to save materials, the four-sided splicing process of mouth glue is used during die cutting. In order to achieve better waterproof and dustproof effects, at present, even seamless stitching of "zero" gaps can be achieved.

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top