+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

Zbatimi i shiritit në industrinë e frigoriferëve dhe ngrirjeve

xinst09 prill 2020

With the development of the national economy in recent years, more and more home appliances have entered the "ordinary people's homes", and xinst refrigerators and freezers tape have become the standard configuration of almost every family.

Në industrinë e frigoriferëve dhe frigoriferëve, përdorimi i shiritave është kudo.

Zonat e aplikimit të frigoriferit xinst dhe shiritit të ngrirjes

xinst tape
shirit xinst

Fixing the nameplate and small parts; installing the display screen; fixing the vacuum insulation board; bonding the condenser; fixing the evaporator; fixing the decorative glass; surface protection; fixing the transportation of the shelf and the drawer; safe transportation of the door; and many more.

 

In order to make the installation of small accessories such as nameplates and decorative strips more efficient, neat and more efficient, double-sided tape is routinely used in the industry.

The choice of adhesive tape must be able to resist aging, have high adhesion to various metals and plastics, and be easy to die cut.

(1) Since the installation of the nameplate, it is no longer necessary to punch holes in metal or plastic plates;

(2) When fixing decorative plastic or metal parts to the front door, even for decorative strips that fill gaps in embedded appliances, double-sided tape is an ideal bonding solution. One of its main advantages is that tape can bring a neat and clean installation process.

* Application requirements: long-term attachment edge does not lift; good compliance, suitable for various surfaces; appearance meets design requirements.

* Recommended tape: double sided foam tape, double sided tape, etc.

 

Display

When installing the display, accuracy and cleanliness are essential. Double-sided tape for the display before use can make the installation more neat and efficient. This type of tape has the advantages of high adhesion to plastics and the flexibility to choose the substrate.

* Recommended tape: double-sided tape without substrate, double-sided tape, etc.

Vacuum insulation board fixed

During the foaming process, the PU foam material may penetrate into the joint between the vacuum insulation panel and the shell. To avoid this, you must use double-sided tape to secure the vacuum insulation panel to the housing. The tape used should have the characteristics of high adhesion, sufficient adhesion, and the release paper is easy to lift.

* Recommended tape: double-sided tape without substrate, double-sided foam tape, etc.

 

Condensation tube bonding

In order to achieve the best performance, the condenser tubes of refrigerators and freezers must be bonded as close as possible to the enclosure of the appliance. Using aluminum foil tape can achieve the highest temperature conductivity.

* Recommended tape: Aluminum foil tape

Evaporator fixed

When injecting polyurethane (PU) foam, the foam may seep between the evaporator and the shell. In order to prevent this phenomenon, the evaporator can be directly adhered to the back of the polystyrene (PS) shell with double-sided tape.

* Application requirements: The tape used should have high bonding strength to ensure that the evaporator position does not shift or warp during foaming; it has sufficient adhesion to metal and polystyrene, and the release paper is easy to tear. Easy to operate.

The initial bonding strength and long-term stable viscosity are very important!

* Recommended tape: non-woven tape, double-sided tape.

 

Decorative glass fixing

Shirita me të dyja anët mund të përdoret për të instaluar shpejt dhe lehtë panelet prej xhami dekorative, duke mundësuar instalim inteligjent dhe kompleks, më të bukur se fiksimi mekanik, dhe madje edhe më efektiv se solucioni i ngjitësit për sa i përket efektit të papërshkueshëm nga uji. Kaseta është në dispozicion në një larmi ngjyrash, dhe efekti më i mirë i dizajnit mund të arrihet nga materiali akrilik viskoelastik. Në të njëjtën kohë, shirita ka thithje të mirë të goditjeve dhe zvogëlim të zhurmës, dhe mund të lidhë fort materiale si xhami, metali dhe plastika të ndryshme.

* Shirita të rekomanduar: shirit dy anë pa nënshtresë, shirit shkumor dy anë, shirit pambuku dy anë, etj.

Mbrojtja e sipërfaqes

During assembly, transportation or installation, important glass, plastic or painted metal parts may be scratched or stained. Surface protection tape can be used temporarily to prevent damage to components during these processes. The tape used must be fully bonded, anti-aging, and no residual glue will be left after removal.

* Recommended tape: PE / PVC / PET protective film, protective paper, etc.

Door transportation protection

When transporting doors, the impact of gravity may cause damage to door components, especially door hinges. By using strong tape to carry part of the load, damage and subsequent claims caused by impact can be avoided.

* Application requirements: The tape used must be very strong, and the substrate with high stress resistance also has good compliance; in addition, it must also be ensured that even at lower temperatures, no residual glue will be left after removal; tack Moderate, safe protection without risk of surface damage.

* Recommended tape: MOPP single-item polypropylene tape, fiberglass tape, etc.

 

Gap cover

When foaming material is injected, PU foam may be extruded from small gaps or joints. In order to avoid this situation, use PU adhesive tape to cover all gaps and joints. In small corners or joints, the tape used should have the advantages of high adhesion, good adhesion between the substrate and the PU foam, and can be torn by hand.

* Recommended tape: cloth-based tape, etc.

Breathable tape plugging holes

Përdorni shirit të frymëmarrjes për të bllokuar të gjitha vrimat në pajisje për të parandaluar që të shkumëzohet shkuma PU kur injektohet me shpejtësi të lartë. Shiritat që marrin frymë bllokojnë në mënyrë efektive vrimat, duke ruajtur eliminimin e ajrit për të siguruar efikasitetin dhe cilësinë e shkumëzimit.

* Kërkesat e aplikimit: Kaseta përdor një material bazë shumë të ajrosur për të shmangur amullinë e shtresës së shkumës; në mënyrë efektive parandalojnë tejkalimin e UP nga ndotja e sipërfaqes së kutisë; aderimin e fortë, për të siguruar që shiriti është fiksuar në mënyrë të sigurt gjatë shkumëzimit; në të njëjtën kohë, mund të shqyhet ose të pritet.

* Shirit i rekomanduar: shirit jo i endur, shirit poliuretani, etj.

 

Nëse jeni të interesuar për produktet tona, ju lutemi pajtohuni në postën tonë
email Kontaktoni
go top