+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

medical

MJEKËSOR

line

Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh për aplikime në tregjet shëndetësore, si dhe një gamë të veçantë të shiritave ngjitës posaçërisht për industrinë e diagnostikimit in vitro (IVD).

NUBN TREGJET

line

  • Diagnostifikimi In-Vitro
  • Sistemet Transdermale dhe Filmat Oral të Tretshëm

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Diagnostifikimi In-Vitro: Produktet tona të dizajnuara posaçërisht për aplikime IVD plotësojnë kërkesa të larta në lidhje me funksionalitetin dhe përpunueshmërinë.
  • Përqendrohuni në Sistemet Transdermale dhe Filmat Oral të Tretshëm: CDMO me shërbim të plotë për copa transdermale dhe filma oral.
email Kontaktoni
go top