+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

appliances

PAJISJE

line

Ne ofrojmë zgjidhje të shumta për shiritat e pajisjeve për montim, injeksion, shënjimin e përbërësit, mbrojtje sipërfaqësore, transport të sigurt dhe shumë më tepër.

NUBN TREGJET

line

  • Pajisjet Tregtare
  • Furrë & Cooktop
  • Frigorifer & ngrirës
  • Makinë larëse dhe pjatalarëse

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Sigurimi i Avancuar: Parandalon gërvishtjet, njollat ​​ose defekte të tjera.
  • Procesi Mos lejoni që të shkumëzohet shkuma e UP.
  • Lidhje e besueshme: E lehtë për t’u prerë dhe shumë ngjitëse.
email Kontaktoni
go top