+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button

manufacturing

PRODHIMTARI

line

Ne kemi shirita ngjitës teknikë, shkumë dhe filma të specializuar për çdo aspekt të industrisë. Portofoli ynë i gjerë përfshin një gamë të gjerë zgjidhjesh, nga produktet teknike shumë të specializuara deri te shiritat standardë për montimin dhe fabrikimin e përhershëm ose të përkohshëm të pajisjeve dhe përbërësve të rëndë.

NUBN TREGJET

line

  • Automjete komerciale
  • Ndërtimi i anijeve dhe detare

ZGJIDHJET PRFSHIN

line

  • Lidhja dhe vulosja: Lidhja dhe mbyllja e paneleve dhe përbërësve.
  • Menaxhimi i zjarrit dhe korrozionit: Mbrojtja nga ndikimi i zjarrit dhe korrozionit në automjetet komerciale.
  • Mbrojtja e lagështisë: Mbrojtja nga ndikimi i lagështisë në automjetet komerciale.
  • Zbutja e zhurmës dhe dridhjeve: Mbrojtja ndaj ndikimit të zjarrit dhe korrozionit në automjetet komerciale.
  • Mbrojtja e sipërfaqes: Mbrojtja ndaj ndikimit të zjarrit dhe korrozionit në automjetet komerciale.
email Kontaktoni
go top