+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

3M 86415 86420 86425 Shkumë e zezë Shirit elektronik Prerja e ngjitëses së ekranit të pajisjes elektronike në formë L

① Rregullimi: përdoret për rregullimin e përbërësve elektronikë, rregullimin e moduleve të telefonit celular, rregullimin dhe rregullimin e predhave të telefonit celular, etj.
 ProofI papërshkueshëm nga pluhuri: Përdoret më së shumti për pluhur në kufje, mikrofona dhe vende të tjera.
 Proof Mbrojtja nga goditja: Përdoret për vendosjen e komponentëve të brendshëm elektronikë dhe pjesëve të guaskës plastike të telefonave celularë.
④ Anti-rënie: Ndikim i fortë kundër rënies

3M 86415 86420 86425 Black foam Electronic Tape Die cutting

3M 86415 86420 86425 is an acrylic foam foam tape, is a famous 3M fist product tape, 0.15mm thick double-sided tape. Can be waterproof, dustproof, meet the IPX67 test requirements, high temperature and humidity resistance, and drop impact resistance, four corners of the phone, six After the drop of the surface and the roller test like the drum washing machine, the tape still adheres, and the screen does not open.

3M 86415 86420 86425 Black foam Electronic Tape Features:

1 、Fixing: used for fixing electronic components, fixing mobile phone modules, fixing and fixing mobile phone shells, etc.
2、Dustproof: It is mostly used for dustproof in earpieces, microphones and other places.
3、 Shockproof: Used for buffering the internal electronic components and plastic shell parts of mobile phones.
4、 Anti-fall: Strong anti-drop impact

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë

Dorëzimi i shpejtë

Produkte miqësore me tokën

Në një larmi modeli

Renditja e Vogël e pranueshme

OEM pranuar

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM: Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë,
shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri në 80 ºF (16 ºC në 27ºC) dhe 40 deri në 60% RH në kartonin origjinal.

Produkte të tjera të prera:

1) Vdes prerja 3M, TESA, shirit Nitto në të dy anët.

2) Produkte EMI me prerje të ngurtë, të tilla si fletë bakri, shkumë përçues, leckë përçuese, etj.

3) Film polimid i prerë me shirit dhe shirit polimid

4) Shirit i dyfishtë PET / polimer / ind i prerë.

5) Shirit akrilik / shirit VHB

6) Film mbrojtës PE / PET i prerë

7) Produkte termike të prera me vdes, të tilla si shirit i dyfishtë përçues termikisht, jastëk gome përçueshëm termikisht, etj.

8) Shkumë PE-prerë me vdes, shkumë EVA, shkumë PU, shkumë PORON, sfungjer.

9) Shirit i dyfishtë OCA i prerë.

10) Mbrojtësi i ekranit të qelqit të zbutur

11) Produkte të lidhura me shtypjen e prerë, të tilla si etiketa PET / PC / letër.

12) Guarnicione izoluese të ndryshme, të tilla si materiale PC dhe PET.

High temperature 3m 471 tape pvc floor marking tape paint masking tape

If the 3M 86415 86420 86425 Black foam Electronic Tape Die cutting L-shaped electronic device screen glue to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

 

Applications:

1) Smartphone: screen, camera, back cover, 2) Tablet PC lens 3) Notebook watch box 4) Car display instrument navigation 5) Horn seal 6) Medical equipment 7) Smart wearable devices, smart watches, smart bracelets, etc.
Product Name
3M 86415 86420 86425 Shkumë e zezë Shirit elektronik Prerja e ngjitëses së ekranit të pajisjes elektronike në formë L
Adhesive Type
Acrylic
Color
Black
Temperature Resistance
120℃
NitialTack/N:
≥25
Karakteristikat
① Rregullimi: përdoret për rregullimin e përbërësve elektronikë, rregullimin e moduleve të telefonit celular, rregullimin dhe rregullimin e predhave të telefonit celular, etj.
 ProofI papërshkueshëm nga pluhuri: Përdoret më së shumti për pluhur në kufje, mikrofona dhe vende të tjera.
 Proof Mbrojtja nga goditja: Përdoret për vendosjen e komponentëve të brendshëm elektronikë dhe pjesëve të guaskës plastike të telefonave celularë.
④ Anti-rënie: Ndikim i fortë kundër rënies
Thickness
0.15mm/0.20mm/0.25mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top