+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Anti-gërvishtje Pastroni PET Mirror Film Mbrojtës për ekran, xham dhe plastik mbrojtje lente

Very high paste strength Push-out resistance High shock resistance Excellent environmental resistance Black is easily detectable
or meets design requirements

Anti-scratch Clear PET Mirror Protective Film for screen

Glass PET protective film is based on polyester film as the substrate, the use of extrusion biaxial stretching made of thin film materials. PET protective film can be divided according to different sticking principle, Adhesive-coated PET film and PET electrostatic film; according to the number of layers can be divided into single PET film, double PET film, three PET film.

 

PET protective film is widely used in mobile phone touch screen, LED display, digital cameras and other electronic products, to prevent the screen from being scratched by the outside world to protect the product to be affixed to ensure product appearance requirements.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe Kontrolli i Cilësisë së Lartë Dorëzimi i Shpejtë Produkte miqësore për Tokën në një larmi të Dizajnit OEM i pranueshëm i porosisë së vogël

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM : Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë, shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri 80 ºF (16 ºC deri 27ºC) dhe 40 deri 60% RH në kartonin origjinal

Anti-scratch Clear PET Mirror Protective Film for screen, glass and plastic lensprotection

Nëse Anti-gërvishtje PET Film i Pastër për ekran, qelq dhe lente plastike për mbrojtjen e kërkesës suaj, ju lutem mos ngurroni të blini produkte cilësore të prodhuara në Kinë me prodhuesit dhe furnizuesit tanë profesionistë në Kinë. Ne jemi të pajisur me një fabrikë produktive në shërbimin tuaj.

Applications:

Widely used in mobile phone touch screen, LED display, digital cameras and other electronic products, to prevent the screen from being scratched by the outside world to protect the product to be affixed to ensure product appearance requirements.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Product Name
Anti-gërvishtje Pastroni PET Mirror Film Mbrojtës për ekran, xham dhe plastik mbrojtje lente
Adhesive Type
acrylic
Color
transparent
Materiali
PET polyester thin-film
length
50M
width
3mm, 5mm, 10mm, 3cm 5cm 10cm or custom as customer request
Karakteristikat
Very high paste strength Push-out resistance High shock resistance Excellent environmental resistance Black is easily detectable
or meets design requirements
Thickness
0.05/0.06/0.08/0.12mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top