+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Izolim PTFE copë litari teflon

Gota copë litari teflon izolimi vjen në disa forma. Gjëja e parë që duhet të përcaktohet është lloji i materialit copë litari PTFE që kërkoni. Forma e parë dhe më e zakonshme është një material copë litari PTFE. PTFE është specifikuar për aplikime mjekësore ose elektrike. Sidoqoftë, shumica e aplikacioneve nuk janë mjekësore ose elektrike dhe lehtë mund të kënaqen me PTFE të gradës mekanike.

Insulation PTFE Teflon Gasket Descriptions:

Gota copë litari teflon izolimi vjen në disa forma. Gjëja e parë që duhet të përcaktohet është lloji i materialit copë litari PTFE që kërkoni. Forma e parë dhe më e zakonshme është një material copë litari PTFE. PTFE është specifikuar për aplikime mjekësore ose elektrike. Sidoqoftë, shumica e aplikacioneve nuk janë mjekësore ose elektrike dhe lehtë mund të kënaqen me PTFE të gradës mekanike.

Karakteristikat:

• Low coefficient of friction
• Excellent insulating properties
• Chemically inert to most substances
• Withstand high heat applications
• Well know for its anti-stick properties

 

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Well Competitive Prices and High Quality Control.
Prompt Delivery.
Earth-friendly Products.
In a Variety of Design.
Small Order Acceptable.
OEM Accepted.

Madhësia e rrotullës: 3″ paper or plastic core;tape width: 2mm -1200mm; standard width: 1200mm, standard length: 50M.

Madhësia OEM: Special length, thickness or combinations can be supplied per customer’s request. Products can be supplied in roll, tape, sheets or shapes per customer’s request. Only you provide the CAD drawing, we can die cut any size for you.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri në 80 ºF (16 ºC në 27ºC) dhe 40 deri në 60% RH në kartonin origjinal.

If the insulation ptfe teflon gasket caters to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We're equipped with a productive factory at your service.

Applications:

• Easy to install, solve special sealing problems, and enable you to use one standard gasket material across steel, glass-lined and FRP systems.
• Highly conformable and can be formed quickly, making them ideal for lowering total sealing system costs.
• Geared for the most challenging fluid-sealing and handling applications.
• Sealing performance that makes them ideal for use in turbines and other equipment used in the power generation industry.

Specifications:

Product Code Xinst0207
Name Teflon products
Thickness(mm) Any
Adhesive No
Backing PTFE
Color White
Liner No
Short-term temperature 300
Long-term temperature 260

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top