+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Letër izoluese e letrës me bateri letër peshku 32650 jastëk izolimi të baterisë copë litari prej letre elbi

Good insulation,

Heat resistance,

water resistance,

high flexibility,

high elasticity,etc.

Letër izoluese e letrës me bateri letër peshku 32650 jastëk izolimi të baterisë copë litari prej letre elbi

Highland barley insulation fish paper is a kind of paper with higher mechanical strength as insulation material. The thickness is 0.1 to 1.5 mm.
Dark gray, easy to absorb moisture. Insulating linings in motors, appliances and transformers.

Flexible battery paper insulation fish paper 32650 battery insulation pads Applications:

Widely used for small motor and electrical insulation slot liner, gasket and turn to turn and layer insulation, liner insulation,
transformer insulation, Shim paper,insulation paper for Battery, and other electrical insulation with temperatures requirement not exceeding 120 C.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe Kontrolli i Cilësisë së Lartë Dorëzimi i Shpejtë Produkte miqësore për Tokën në një larmi të Dizajnit OEM i pranueshëm i porosisë së vogël

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM : Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë, shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri 80 ºF (16 ºC deri 27ºC) dhe 40 deri 60% RH në kartonin origjinal

Flexible battery paper insulation fish paper 32650 battery insulation pads barley paper gasket

Nëse izolimi i letrës së baterisë letër peshku 32650 jastëk izolimi të baterisë copë litari prej letre elbi sipas kërkesës suaj, ju lutem mos ngurroni të blini produkte cilësore të prodhuara në Kinë me prodhuesit dhe furnizuesit tanë profesionistë në Kinë. Ne jemi të pajisur me një fabrikë produktive në shërbimin tuaj.

Letër izoluese e letrës me bateri letër peshku 32650 jastëk izolimi të baterisë copë litari prej letre elbi:

Widely used for small motor and electrical insulation slot liner, gasket and turn to turn and layer insulation, liner insulation,
transformer insulation, Shim paper,insulation paper for Battery, and other electrical insulation with temperatures requirement not exceeding 120 C.Die cutting designs can includes holes, shapes, oversized lines (for easy removal) and complimentary products can also be incorporated.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.
Product Name
Letër izoluese e letrës me bateri letër peshku 32650 jastëk izolimi të baterisë copë litari prej letre elbi
Adhesive Type
acrylic
Color
cyan
Materiali
Letër elbi
length
custom as customer request
width
2cm, 5cm, 8cm, 20cm 30cm 50cm or custom as customer request
Karakteristikat
Good insulation,Heat resistance, water resistance, high flexibility, high elasticity,etc.
For more
Please don't hesitate to contact our service.

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top