+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Në vend të shiritit me shkumë akrilik 3M 5930 me dy kaseta 5930 VHB

* Off-white, 0.031 in. (0.8 mm) open-cell, flexible urethane foam carrier
* High shear adhesive with high temperature resistance
* Durable foam is ideal for interior mounting applications
* Ideal for bonding, attaching, and mounting
* The foam dampens and prevents vibration

Në vend të shiritit me shkumë akrilik 3M 5930 me dy kaseta 5930 VHB

Në vend të shiritit 3M VHB miraton strukturën akrilike të shkumës, e cila është shumë viskoelastike dhe mund të shpërndajë në mënyrë efektive energjinë dhe të shpërndajë stresin.
Its nostril foam structure can effectively block moisture and initially strong viscosity. It has strong viscosity, strong
ductility, anti-insolation, waterproof and high temperature resistance, strong paste, leaving no residual glue and other properties.

Applications:

1. Montimi i pllakës së emrit, pasqyrave, plastikës, pllakës akrilike, qelqi, metali, druri, grepa, zbukurime shtëpie, muri fotografik etj
. 2. Shiriti shtesë i fortë automobilistik i sigurimit të formave, zbukurimeve dhe simboleve në trupin e automjetit pa rrëmujë.
3. Mbushja dhe mbyllja e boshllëqeve rreth dritareve, xhamit, dyerve dhe makinës
4. Ulja e zhurmës, aftësia e amortizuesit
5. Zbatimi në rregullimin e përhershëm ose sipërfaqen e parregullt
6. Mund të pritet i prerë në forma të ndryshme precision

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe Kontrolli i Cilësisë së Lartë Dorëzimi i Shpejtë Produkte miqësore për Tokën në një larmi të Dizajnit OEM i pranueshëm i porosisë së vogël

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM : Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë, shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri 80 ºF (16 ºC deri 27ºC) dhe 40 deri 60% RH në kartonin origjinal

High temperature PTFE coating with silicone adhesive fabric heat sealing teflon tape insulating tape

If the Instead of 3M 5930 Double Sided Tape 5930 VHB Acrylic Foam tape to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

Applications:

1. Montimi i pllakës së emrit, pasqyrave, plastikës, pllakës akrilike, qelqi, metali, druri, grepa, zbukurime shtëpie, muri fotografik etj
. 2. Shiriti shtesë i fortë automobilistik i sigurimit të formave, zbukurimeve dhe simboleve në trupin e automjetit pa rrëmujë.
3. Mbushja dhe mbyllja e boshllëqeve rreth dritareve, xhamit, dyerve dhe makinës
4. Ulja e zhurmës, aftësia e amortizuesit
5. Zbatimi në rregullimin e përhershëm ose sipërfaqen e parregullt
6. Mund të pritet i prerë në forma të ndryshme precision
Product Name
3M 5925 5930 Prerja e fletës me shkumë pe Shkumë akrilike Shirit dy anë
Adhesive Type
Acrylic
Color
Black
Temperature Resistance
120℃
NitialTack/N:
≥25
Karakteristikat
 * Off-white, 0.031 in. (0.8 mm) open-cell, flexible urethane foam carrier
* High shear adhesive with high temperature resistance
* Durable foam is ideal for interior mounting applications
* Ideal for bonding, attaching, and mounting
* The foam dampens and prevents vibration
Thickness
0.13mm/0.20mm/0.5mm/1mm/2mm
For more
Please don't hesitate to contact our service.

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top