+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shirit Nano Micro Suction Foam për Tablet ose Smartphone

Vendi i origjinës: Kina
Emri i Markës:
Numri i Modelit: 29001
Ngjitës:
Ana ngjitëse
ngjitës në
Projektimi i
Materiali: Shkumë akrilike
Karakteristikat:
Përdorimi
Trashësia e
Ngjyra :E Bardhë e zezë

Nano Micro Suction Foam Tape For Tablet or Smartphone Përshkrim:

Xinst29001 është zhvilluar për t'u përdorur si material fiksues i përkohshëm jo-shqip, shkumë jastëku i përdorur për shkrimi dhe pajisje elektrike, si dhe aplikacione të ndryshme me qëllim të përgjithshëm.

 

Shirit Nano Micro Suction Foam për ndërtimin e tabletave ose telefonave inteligjentë:

PE Protect Film

Shkumë special akrilik anësor me mikro thithje

Filmi PET

Ana ngjitëse akrilike

Veshje letre

Nano Micro Suction Foam Tape For Tablet or Smartphone Features:

* The micro-suction side is easy to stick and tear repeatedly.

* If the micro-suction side becomes dirty, wipe the surface with a wet tissue and the surface becomes reusable as before.

Why can it stick and tear ?

The backing of Xinst29001 is acrylic foam. One side is ordinary adhesive though, the other side has no glue. The non-glue side has innumerable micro suctions. The suctions can stick and tear on almost any flat surfaces similar to ordinary suction cups. Though the suction force weakens when the surface becomes dirty, you can clean it with a wet tissue or a clear tape, and it will work again.

*For temporary signs

You can fix temporary signs to the wall without bond, adhesive tapes, screws, or nails. Stick the adhesive side to the sign, and fix it to the wall with the micro suction side. You can stick and tear the sign without leaving a residue on the wall.

*As a cell phone or smart phone component

Xinst29001 is used as LCD gaskets in cell phones and smartphones. It shuts out the dust perfectly, and is removable if repairs are necessary. When you drop the phone, the foam absorbs the shock and protects the acrylic or glass window from breaking. As the cushion for the microphone and speaker, it improves the qualitiy of the sound. As the rubber foot of the docking station, you can stick and tear it easily on your desk repeatedly.

*For tablet and smart phone accessories

Një rregullim i një tableti ose një telefoni inteligjent në kutinë dhe mbulesa e përparme në të janë bërë aplikacione të njohura kohët e fundit. Nëse përdoret si një këmbë gome për një tabletë, smartphone, dore të orës inteligjente, mund ta rregulloni fort në një tavolinë dhe e cila nuk lejon që ajo të bjerë. Për një mbështetje të një telefoni inteligjent ose një tableti, Xinst29001 përdoret për të bashkuar një smartphone ose një tablet në stendë dhe për të rregulluar mbështetësin në një tavolinë.

Nëse shiriti mylar i transformatorit izolues të kafshëve shtëpiake plotëson kërkesat tuaja, ju lutem mos ngurroni të blini produkte cilësore të prodhuara në Kinë me prodhuesit dhe furnizuesit tanë profesionistë në Kinë. Ne jemi të pajisur me një fabrikë produktive në shërbimin tuaj.

Applications:

1. Stand, Docking station (Attaching a tablet or a smartphone / A rubber foot )

2.Smartphone Case, Tablet Case ( Fixing to the case and the front cover )

3. Gasket for internal cell phone components (LCD, Speaker, Microphone e.g.)

4. Stationery fixation (Bookends, Pencil stand e.g.)

*Storing: Please store the product in a tightly wound fashion. It will become wrinkled if it loosens.

Shirit Nano Micro Suction Foam për Tablet ose Smartphone Standard:

Color and Thickness

mm

White: 0.5, 0.8

Black: 0.3, 0.5, 0.8

Magnification

%

150

Zgjatja

%

400

Rezistenca në tërheqje

N/cm

12.74

Object:

Usable

Unusable

Flat surface material

Glass, Metal,

Marble, Plastic etc.

Rough surface

Water surroundings

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top