+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Rogers 4701-15 përmirësuar serinë e butë PORON vulë

Min Order Quantity: 1000 Square Meters
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Rogers 4701-15 përmirësuar serinë e butë PORON vulë

With new, improved surface toughness, the PORON Soft Seal series offers even greater peace of mind for flexible sealing and shock absorbing gaskets. Soft Seal Urethanes are now easier to use in the assembly while continuing to provide superior compressibility, conformability, and sealing. When used for display gaskets within handheld electronics, these materials are often paired with a removable adhesive cover liner during processing and assembly. In the past, the delicate nature of PORON Soft Seal required careful selection of removable adhesive cover liners in order to prevent the foam from tearing when the liner is removed. The increased surface strength of the Improved Soft Seal materials addresses this issue.

.

Karakteristikë:

 • Increased Surface Toughness, Improved Yields.
 • Excellent Compressibility and Conformability.
 • Long term Protection and Sealing.

Detajet e Paketimit:

Export standard packing for Rogers 4701-15 Improved PORON Soft Seal Series. (If customers have special requirements, we also can make accordingly.)

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

 • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Produkte miqësore me tokën
 • Në një larmi modeli
 • Renditja e Vogël e pranueshme
 • OEM pranuar

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja unike të aplikimit.

 • Surrounding the vibration motor - absorption of motor and the fuselage vibration, shock, increase the air tightness.
 • Shell surrounding, shockproof, keep spacing, increase the air tightness.
 • Applicable aspects - need to absorb the impact performance good mobile devices, computers, electronic products, electrical products, electronic medical apparatus and instruments, etc.
Property Test Method Value
Physical
Desity, kg/m³ (lb/ft³) ASTM D 3574-95 Test A 104 (6.5)
Tolearance, kg/m³ (lb/ft³) 16(±1)
Thickness, mm (inches) 0.53 (0.021) 0.75 (0.030) 1.00 (0.039)
Tolearance, mm (inches) 0.10 (±0.004)
Compression Force Deflection, Typical value, kPa (psl) 51cm/min (0.2°/min) Strain Rate Force Measured @ 25% Deflection 2.00 (0.29) 2.41 (0.35) 4.62 (0.67)
Compression Set, % max. ASTM D 3754-95 Test D @ 70°C (158°F) 10
Standard Color (Code) Gray (90)
Thermal Conductivity, W/mK Rogers Internal (Typical Value) 0.06

With the exception of the thickness measurement, the data mentioned above represents the results of testing the PORON polyurethane foam only. This product is supported on a 2-mil (0.05mm) polyester film (PET) creating a permanent bond. Please see the physical property data for the film as represented by the manufacturer below.

Supporting Material - Clear Polyester Film (PET)

Property Test method Value
Coefficient of Friction A/B, (Kinetic) ASTMD 1894 0.40
Density, kg/m³ (lb/ft³) ASTMD 1505 1395 (87.1)
Modules, MD, kPa (psi) ASTMD 882 3.5×106 (500,000)
Shrinkage, MD, %, (TD) 39min. at 150°C (302°F) 1.2 (0.0)
Tensile Strength, MD, kPa (psi) ASTMD 882 2.1×105(30,000)
Ultimate Elongation, % ASTMD 882 150
Yield Strength (F5), kPa (psi) ASTMD 882 1.0×105 (15,000)

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

  email Kontaktoni
  go top