+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Rogers BISCO HT-1240 HT-1250 HT-1260 HT-1270 HT-1500

Min Order Quantity: 1000 Square Meters
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Materialet e ngurta silikoni BISCO janë të dizajnuara për aplikime të copëtimit të temperaturave të larta / presion të lartë. Ato janë të disponueshme në një sërë trashësish dhe durometrash për të përmbushur një larmi të nevojave dhe kërkesave të klientëve. Notat janë gjithashtu të disponueshme me përforcim me lesh xhami për qëndrueshmëri të shtuar dimensionale dhe me rritje të forcës së grisjes.

Gomat tona silikoni për qëllime të përgjithshme janë më të forta në natyrë dhe ofrojnë rezistencë ndaj temperaturave të larta, lotëve dhe shumicës së lëngjeve për aplikime të përgjithshme të tipit industrial.

Detajet e Paketimit:

Export standard packing for Rogers BISCO HT-1240 HT-1250 HT-1260 HT-1270 HT-1500. (If customers have special requirements, we also can make accordingly.)

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

  • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
  • Dorëzimi i shpejtë
  • Produkte miqësore me tokën
  • Në një larmi modeli
  • Renditja e Vogël e pranueshme
  • OEM pranuar

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja unike të aplikimit.

Typical Physical Properties Test Method HT-1240 HT-1250 HT-1260 HT-1270 HT-1500
Durometer, Shore “A” (pts) ASTM D-2240 40±5 50±5 60±5 70±5 75±10
Tensile Strength, psi (MPa) ASTM D-412 825 (5.7) 950 (6.6) 1050 (7.2) 1150 (7.9) 300 (5.3)
Elongation, % ASTM D-412 350 300 250 200 N/A
Tear Strength, ppi (kN/m) ASTM D-624 50 (8.8) 70 (12.2) 75 (13.1) 90 (15.8) N/A
Compression Set, % 70hr @ 302°F (150°C) ASTM D-395 (B) 20 20 20 25 25
Effect of Dry Heat Aging 70hr @ 437°F (225°C) Change in Hardness, Shore “A” (pts) ASTM D-573 ±5 ±5 ±5 ±5 -5 to +10
Change in Tensile Strength, % ASTM D-573 -15 -15 -15 -15 -20
Change in Elongation, % ASTM D-573 -35 -35 -35 -35 N/A
Effect of Oil Immersion ASTM #1 Oil 70hr @ 302°F (150°C) Change in Hardness, Shore “A” (pts) ASTM D-471 -10 to +5 -10 to +5 -10 to +5 -10 to +5 -10 to +5
Change in Tensile Strength, % ASTM D-471 -10 -10 -10 -10 -20
Change in Elongation, % ASTM D-471 -15 -15 -15 -15 N/A
Change in Volume, % ASTM D-471 +5 +5 +5 +5 +10
Electrical & Thermal Properties Dielectric Constant ASTM D-150 3.0 3.0 3.1 3.2 3.2
Dielectric Strength, Volts/mil ASTM D-149 400 400 400 400 400
Volume Resistivity, Ohm-cm ASTM D-257 1014 1014 1014 1014 1014
Thermal Conductivity, BTU in/hr/ft²/°F (W/m °K) ASTM D-518 1.7 (0.25) 1.8 (0.26) 1.9 (0.27) 2.1 (0.30) 2.0 (0.29)
Environmental Resistance Volume Change from Water Immersion %, 70hr. @ 212°F (100°C) ASTM D-471 +10 +5 +5 +5 +5
Low Temperature Embrittlement, °F (°C) ASTM D-2137 -80 (-62) -80 (-62) -80 (-62) -80 (-62) -80 (-62)
Recommended Use Temperature, °F(°C) -80 to 425 (-62 to 218) -80 to 425 (-62 to 218) -80 to 425 (-62 to 218) -80 to 425 (-62 to 218) -80 to 425 (-62 to 218)
Dimensions Available Thickness Range, inches (mm) 0.020 to 0.125 (0.5 to 3.2) 0.020 to 0.125 (0.5 to 3.2) 0.020 to 0.125 (0.5 to 3.2) 0.020 to 0.125 (0.5 to 3.2) 0.031 to 0.125 (0.8 to 3.2)
Standard Widths, inches (mm) 36 (914) 36 (914) 36 (914) 36 (914) 36 (914)
Standard Colors Red Red Red Red Red
Spcifications Available A-A-59588 40 50 60 70 N/A
AMS Specification N/A 3302 3303 3304 3320

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    emailKontaktoni
    go top