+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shembull shtëpiak për kafshë shtëpiake Falas shirita për trajnim mace kundër gërvishtjeve në të dy anët 3 ″ x 30yds mbrojtës mobiljesh

Vendi i origjinës: Guangdong, China
Emri i Markës:
Model Number:2210C
Ngjitës
Ana ngjitëse
ngjitës në
Design Printing:Offer Printing
Materiali: PET
Tipar:
Përdorimi
: e personalizuar
Thickness:0.1mm

Shembull shtëpiak për kafshë shtëpiake Falas shirita për trajnim mace kundër gërvishtjeve në të dy anët 3 ″ x 30yds mbrojtës mobiljesh

Remember the last time you were frustrated because your cat was destroying your furniture? Anti scratch tape will solve your
troubles. We are sure that you love our furry friends just like we love babies. When we took him home, we did not expect the disaster caused
to our furniture.

Ne u këshilluam me ekspertë dhe mësuam se macet nuk i pëlqejnë sipërfaqet ngjitëse. Prandaj, shiriti ngjitës i dyanshëm është një
korrigjues dhe metodë e
macet nga kruarja e mobiljeve, e cila është jo-toksike, hipo-alergjike dhe nuk do të irritojë kafshët tuaja shtëpiake.

 

Karakteristikat e shiritit kundër gërvishtjeve:

1. Shiriti është i përshtatshëm për shumicën e sipërfaqeve
2.100% JO TOXIC dhe SAFE për kafshën tuaj.
3. Lehtë për tu aplikuar dhe hequr, nuk shkakton dëmtim të mobiljeve kur
griset 4. I pastër kristal dhe shkrihet me ngjyrën e mobiljeve tuaja

 

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë

Dorëzimi i shpejtë

Produkte miqësore me tokën

Në një larmi modeli

Renditja e Vogël e pranueshme

OEM pranuar

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM: Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë,
shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale
prej 60 ºC deri në 80 ºF (16 ºC në 27ºC) dhe 40 deri në 60% RH në kartonin origjinal.

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit në metodën standarde të provës në Kinë, ato janë
vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat,
informacioni
besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse
produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për
t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar
.

 

Nëse shirita kundër gërvishtjeve %% sep %% shirita kundër gërvishtjeve për shiritat më të mirë për trajnimin e maceve sipas kërkesave tuaja, ju lutem mos ngurroni të blini produkte cilësore të prodhuara në Kinë me prodhuesit dhe furnizuesit tanë profesionistë në Kinë. Ne jemi të pajisur me një fabrikë produktive në shërbimin tuaj.

Anti cat scratch furniture Application

Our products are soft materials that can be applied to a variety of items and furniture.Surface materials such as Linen, Leather, Denim, Polyester, Suede, Velvet, Vinyl are also no problem, and there is a specific glue so don’t worry about tearing down will cause damage to the surface. Don’t worry about pet (cat,dog and so on) health, this is non-toxic and harmless. This tape can train cat and dog even if you are not at home, so that they have a disgusted feeling about the things that stick to our products, and finally let them develop the habit of no longer clawing on this item.

 

 

Product Name
anti scratch tape for cats
Color
Transparent
Thickness
0.1mm
Karakteristikat
1. Shiriti është i përshtatshëm për shumicën e sipërfaqeve
2.100% JO TOXIC dhe SAFE për kafshën tuaj.
3. Lehtë për tu aplikuar dhe hequr, nuk shkakton dëmtim të mobiljeve kur
griset 4. I pastër kristal dhe shkrihet me ngjyrën e mobiljeve tuaja
Backing
pet
Liner:
white
Material:
Non-Toxic clear vinyl
For more
Please don’t hesitate to contact our service.

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top