+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shirit akrilik i barazimit 3M VHB Shirit me dy anë

Min Order Quantity: 1000 Square Meters
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Acrylic foam double-sided tape as the substrate, two-sided coated with acrylic adhesives. are high-performance bonding products, designed to provide engineered assembly solutions for a wide variety of industrial applications. They are ideal for replacing mechanical fasteners and liquid adhesives in permanent applications where a very high strength bond is required. Create permanent, strong and reliable adhesive bonds to a wide spectrum of substrates. These products withstand thermal movement, dynamic forces with excellent aging and weathering properties. The products often substitute traditional mechanical fastening methods.

Karakteristikat:

 • Excellect viscosity and durability.
 • Waterproof ,High temperature-resistant.
 • Good mitigating vibratility.
 • Suitable for irregular surface because of flexibility.
 • Strong tensile strength.
 • Shiriti më i mirë i prerë për të montuar pjesë të ndryshme të formuara me precizion.

Detajet e Paketimit:

Eksportoni paketimin standard për shiritin akrilik të barazimit 3M VHB Shirit dy anë. (Nëse klientët kanë kërkesa të veçanta, ne gjithashtu mund të bëjmë në përputhje me rrethanat.)

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

 • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Produkte miqësore me tokën
 • Në një larmi modeli
 • Renditja e Vogël e pranueshme
 • OEM pranuar

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja unike të aplikimit.

 • For bonding TP touch screen module, the phone window.
 • For pasting nameplate, car flags and decorations, frames, and decorative strips.
 • Widely used in automotive and electronics industry.
Product Code Xinst2025 Xinst2040 Xinst2050 Xinst2064 Xinst2080 Xinst2010 Xinst2012 Xinst2015 Xinst2020 Xinst2030
Name Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape Acrylic foam tape
Thickness (mm) 0.25 0.4 0.5 0.64 0.8 1 1.2 1.5 2 3
Adhesive Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic Acrylic
Backing Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam Acrylic foam
Color W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T W/B/G/T
Liner PE film PE film PE film PE film PE film PE film PE film PE film
Short-term temperature 150 150 150 150 150 150 150 150 150 150
Long-term temperature 120 120 120 120 120 120 120 120 120 120
Equal To 3M4914 3M4920 3M4905 3M4930 3M4229P 3M4910 3M4945 3M4955 3M4991

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

  email Kontaktoni
  go top