+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Shirit betoni super i papërshkueshëm nga uji jo i endur gome butile që përdoret për mbylljen dhe hidroizolimin

1, kurrë nuk kuron, mund t'i rezistojë motit, por nuk do të ndikojë në efektin i papërshkueshëm nga uji;
2. Diapazon i gjerë i temperaturës së funksionimit, i cili mund të përdoret në -5 ~ 40;
3, performanca e shkëlqyeshme e papërshkueshme nga uji nënshkrimin dhe rezistenca e motit, deri në më shumë se 20 vjet jetë të shërbimit;
4. Ndërtim i përshtatshëm dhe funksionim i thjeshtë.

Shirit betoni super i papërshkueshëm nga uji jo i endur gome butile që përdoret për mbylljen dhe hidroizolimin

The butyl rubber mastic tape tape is also called self-adhesive sealing tape because of its excellent adhesion and strong adhesion to various
surfaces.It has excellent weather resistance, aging resistance and excellent water resistance.It has sealing, shock absorption,
protection and so on to the surface being stuck.Because it does not contain solvent completely, so do not shrink, will not send out poisonous gas, construction is convenient, it is the waterproof sealing material in the building rare, so also known as butyl waterproof tape.

Butyl rubber mastic tape Features:

1, kurrë nuk kuron, mund t'i rezistojë motit, por nuk do të ndikojë në efektin i papërshkueshëm nga uji;
2. Diapazon i gjerë i temperaturës së funksionimit, i cili mund të përdoret në -5 ~ 40;
3, performanca e shkëlqyeshme e papërshkueshme nga uji nënshkrimin dhe rezistenca e motit, deri në më shumë se 20 vjet jetë të shërbimit;
4. Ndërtim i përshtatshëm dhe funksionim i thjeshtë.

Butyl rubber mastic tape Applications:

1. Waterproof and sealing during the construction of steel structure;

2. Waterproof and sealing of sunshine board room, daylighting board room, waterproof and heat preservation engineering, membrane structure and other engineering;

3. Waterproof and sealing of doors, Windows, roof and ventilation ducts deused.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Xinst 0611 Semiconductor Wafer Mounter dicing Tape single sided thermal release tape

If the Super waterproof Non-woven butyl rubber tape used for sealing and waterproofing to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

Applications:

1. Waterproof and sealing during the construction of steel structure;
2. Waterproof and sealing of sunshine board room, daylighting board room, waterproof and heat preservation engineering, membrane structure and other engineering;
3. Waterproof and sealing of doors, Windows, roof and ventilation ducts deused.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Product Name
Shirit betoni super i papërshkueshëm nga uji jo i endur gome butile që përdoret për mbylljen dhe hidroizolimin
Adhesive Type
acrylic adhesive
Color
white/black
Temperature Resistance
-20°C -100°C
width
2cm, 5cm, 8cm, 20cm 30cm 50cm or custom as customer request
Length(M)
5
Karakteristikat
1, kurrë nuk kuron, mund t'i rezistojë motit, por nuk do të ndikojë në efektin i papërshkueshëm nga uji;
2. Diapazon i gjerë i temperaturës së funksionimit, i cili mund të përdoret në -5 ~ 40;
3, performanca e shkëlqyeshme e papërshkueshme nga uji nënshkrimin dhe rezistenca e motit, deri në më shumë se 20 vjet jetë të shërbimit;
4. Ndërtim i përshtatshëm dhe funksionim i thjeshtë.
Thickness
1/1.5/2/3mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top