+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

xinst film UV-1608 PO Nafte kasetë UV Shirit Dafine UV

•The PO/PET film was single coated with special adhesive which has high adhesion. With this tape, the wafer or glass would not
fall off or fly off during grinding and dicing.
• Not any residue on the surface of wafer or glass which is good for processing.
• Aderim i lartë para UV. Sapo të ekspozohet drita UV, ngjitja zvogëlohet dhe mund të hiqet lehtë

xinst film UV-1608 PO Nafte kasetë UV Shirit Dafine UV

Wafer UV Dicing Tape is an ultra-strong adhesion UV tape, specially designed for deep-cutting process of LED modules, QFN chips, camera modules, etc. It sustains a strong adhesion during dicing and can turn to very low adhesion after UV exposure, then easily peeled off.

Karakteristikat:

•The PO/PET film was single coated with special adhesive which has high adhesion. With this tape, the wafer or glass would not
fall off or fly off during grinding and dicing.
• Not any residue on the surface of wafer or glass which is good for processing.
• Aderim i lartë para UV. Sapo të ekspozohet drita UV, ngjitja zvogëlohet dhe mund të hiqet lehtë

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë

Dorëzimi i shpejtë

Produkte miqësore me tokën

Në një larmi modeli

Renditja e Vogël e pranueshme

OEM pranuar

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM: Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë,
shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri në 80 ºF (16 ºC në 27ºC) dhe 40 deri në 60% RH në kartonin origjinal.

 

High temperature 3m 471 tape pvc floor marking tape paint masking tape

If the xinst UV-1608 PO film Wafer Dicing Tape substrate to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

Applications:

* Kjo është për sharrëza si QFN ose BGA.
* Mainly used for the package dicing of all kinds of IC wafers.
Product Name
xinst-UV1608 PO film Wafer UV Dicing Tape substrate UV Dicing Tape
Adhesive Type
silicone
Color
blue/transparent
Base Film
PO film
Peel force
(Before UV)
800gf/25mm
Peel force
(After UV)
10gf/25mm
Karakteristikat
•The PO/PET film was single coated with special adhesive which has high adhesion. With this tape, the wafer or glass would not
fall off or fly off during grinding and dicing.
• Not any residue on the surface of wafer or glass which is good for processing.
• Aderim i lartë para UV. Sapo të ekspozohet drita UV, ngjitja zvogëlohet dhe mund të hiqet lehtë
Thickness
0.05mm 0.08mm 0.15mm 0.20mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top