+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Xinst0215C Pastroni shiritin e filmit Teflon FEP TDS

Features: *It is optically clear, high temperature, and resistant to chemicals and moisture. *Silicone adhesive (-100 to 400 F). *Silicone based adhesive systems exhibit great chemical resistance, retain electrical properties, and remove cleanly with little or to no residue.

Xinst0215C Teflon FEP Film Tape TDS

Xinst0215C Clear Teflon FEP Film Tape is coated with single surface silicone adhesive on fluoroplastic film,it is excellent heat resistance,insulation, sliding, chemical resistance.

Xinst0215C Clear Teflon FEP Film Tape TDS.pdf

Xinst0215C Clear Teflon FEP Film Tape TDS Features:

*It is optically clear, high temperature, and resistant to chemicals and moisture. *Silicone adhesive (-100 to 400 F). *Silicone based adhesive systems exhibit great chemical resistance, retain electrical properties, and remove cleanly with little or to no residue.

Xinst0208C Clear Teflon FEP Film Tape TDS
Xinst0208C Teflon FEP Film Tape TDS

FEP release film (DP) for 3D printing is a hot-melt extrusion cast film made of high-purity FEP resin (fluorinated ethylene propylene copolymer). With excellent non-stick, high temperature resistance, electrical insulation, mechanical properties, wear resistance, etc., it is suitable for the release of 3D light curing printer products.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë

Dorëzimi i shpejtë

Produkte miqësore me tokën

Në një larmi modeli

Renditja e Vogël e pranueshme

OEM pranuar

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM: Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë,
shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri në 80 ºF (16 ºC në 27ºC) dhe 40 deri në 60% RH në kartonin origjinal.

High temperature 3m 471 tape pvc floor marking tape paint masking tape

If the Xinst0215C Clear Teflon FEP Film Tape TDS to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

Applications:

*Used primarily in electrical applications including cable termination insulation and capacitor insulation. Since the FEP demonstrates superior chemical resistance properties and optical clarity, it is also used as a protective overlay for harnesses and cables.

*Heat sealed, thermoformed, heat bonded, welded, or even combined with other materials.

Product Name
Xinst0208C Clear Teflon FEP Film Tape
TOTAL THICKNES
0.08±0.005mm
Color
Clear
Temperature Resistance
 -30℃~+200℃(to steel) MAX HITH TEMPERATURE TO +300℃
ADHERENCE RESISTANCE
7-8N/25mm
Karakteristikat

*It is optically clear, high temperature, and resistant to chemicals and moisture. *Silicone adhesive (-100 to 400 F). *Silicone based adhesive systems exhibit great chemical resistance, retain electrical properties, and remove cleanly with little or to no residue.

Thickness
0.08mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top