+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Zëvendësime 3M EX4008 Shirit automatik me dy anë me akrilik

It has excellent stress dispersion and absorption capacity,

super plasticizer absorption capacity,
excellent weather resistance and durability,
high adhesion and excellent chemical resistance.

Zëvendësime 3M EX4008 Shirit akrilik plus automobilistik në të dy anët për zbukurime automobilistike

The tape is a pressure-sensitive double-coated acrylic foam tape with polyethylene lining and silicone resin coating on both sides. It is designed for rugged performance in difficult car paint surfaces. The viscoelastic foam core provides stress relaxation when exposed to high application loads and maintains tight adhesion.

3M EX4008 replacements Automotive Double Sided Acrylic Plus Tape Applications:

Mainly used for automotive trim strips, front trim strips, rear trim strips, door sill strips, corner anti-collision strips, rear guards, stainless steel fuel tank trim covers, pedals, door handles, wheel arcs, baffles, plate brake lights, Used for pasting and fixing automobile and motorcycle signs, metal decorative panels, auto parts, and composite safety glass.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

Çmime konkurruese dhe Kontrolli i Cilësisë së Lartë Dorëzimi i Shpejtë Produkte miqësore për Tokën në një larmi të Dizajnit OEM i pranueshëm i porosisë së vogël

Madhësia e rrotullës: 3 ″ letër ose bërthamë plastike; gjerësia e shiritit: 2 mm -1200 mm; gjerësia standarde: 1200 mm, gjatësia standarde: 50 milion

Madhësia OEM : Gjatësia, trashësia ose kombinimet speciale mund të sigurohen sipas kërkesës së klientit. Produktet mund të furnizohen në listë, shirit, fletë ose forma për kërkesën e klientit. Vetëm ju siguroni vizatimin CAD, ne mund të prerë çdo madhësi për ju.

Afati i ruajtjes: Për të arritur performancën më të mirë, përdorni këtë produkt brenda 12 muajve nga data e dorëzimit dhe ruani në kushte normale prej 60 ºC deri 80 ºF (16 ºC deri 27ºC) dhe 40 deri 60% RH në kartonin origjinal

Xinst 0611 Semiconductor Wafer Mounter dicing Tape single sided thermal release tape

If the 3M EX4008 replacements Automotive Double Sided Acrylic Plus Tape for Automotive trim to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

Zëvendësime 3M EX4008 Shirit akrilik plus automobilistik në të dy anët për zbukurime automobilistike:

Mainly used for automotive trim strips, front trim strips, rear trim strips, door sill strips, corner anti-collision strips, rear guards, stainless steel fuel tank trim covers, pedals, door handles, wheel arcs, baffles, plate brake lights, Used for pasting and fixing automobile and motorcycle signs, metal decorative panels, auto parts, and composite safety glass.

Projektimet e prerjes mund të përfshijnë vrima, forma, vija të mëdha (për heqje të lehtë) dhe produkte plotësues gjithashtu mund të përfshihen.
Shiritat e prerjes ju lejojnë të kurseni një kohë të konsiderueshme kur vendosni shiritin ngjitës dhe të kurseni para për prerje përmes prerjes.

Product Name
Zëvendësime 3M EX4008 Shirit akrilik plus automobilistik në të dy anët për zbukurime automobilistike
Adhesive Type
 acrylic
Color
black
Temperature Resistance
-20°C -100°C
length
33M each roll or custom as customer request
width
2cm, 5cm, 8cm, 20cm 30cm 50cm or custom as customer request
Karakteristikat

It has excellent stress dispersion and absorption capacity,

super plasticizer absorption capacity,
excellent weather resistance and durability,
high adhesion and excellent chemical resistance.
Thickness
0.8mm

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

    email Kontaktoni
    go top