+86 137 6041 5417 sales@szxinst.com
search button
thirrje me porosi +86 137 6041 5417

Zëvendësoni shiritin maskues të linjës së imët Tesa 4174 me temperaturë të lartë Xinst9738

Min Order Quantity: 1000 Square Meters
Aftësia e furnizimit: 15000 metra katrorë
Porti: Shenzhen, China
Kushtet e Pagesës: T / T, L / C, Paypal, Western Union
Koha e Dorëzimit: Rreth 10-15 ditë

Zëvendësoni shiritin maskues të linjës së imët Tesa 4174 me temperaturë të lartë Xinst9738

Replace Tesa 4174 High Temperature Xinst9738 Fine Line Tape is a high-performance polypropylene plastic tape that has both a low profile and high adhesion for use in painting long straight lines,is a flexible, temperature resistant PVC Fineline masking tape with a rubber adhesive ,And it has proven successful in high-temperature painting applications requiring a conformable tape.

Karakteristikat:

 • Provuar shkëlqyeshëm për pikturimin e vijave të gjata të drejta dhe kthesave të lëmuara.
 • Excellent adheres to wide variety of surfaces.
 • This tape will perform in the presence of 163℃ temperatures for at least 60 minutes, and can be removal without adhesive transfer.
 • Equal to tesa4174.
 • Reziston në ngritjen rreth kthesave ose në zona të depresionuara.

Detajet e Paketimit:

Export standard packing for High-Temperature Fine Line Masking Tape. (If customers have special requirements, we also can make accordingly.)

Avantazhet tona konkurruese të fabrikës:

 • Çmime konkurruese dhe kontroll i lartë i cilësisë
 • Dorëzimi i shpejtë
 • Produkte miqësore me tokën
 • Në një larmi modeli
 • Renditja e Vogël e pranueshme
 • OEM pranuar

high-temperature-fine-line-detail-02

high-temperature-fine-line-detail-01

Shënim: Të gjitha të dhënat që përmbahen në këtë bazë të dokumentit mbi metodën e provës standarde të Kinës, ato janë vlera mesatare, ato nuk duhet të përdoren për një qëllim specifik. Të gjitha deklaratat, informacioni teknik dhe rekomandimet e përfshira bazohen në teste që ne besojmë se janë të besueshme, por ne fuqimisht rekomandojmë që klientët të bëjnë testet e tyre dhe të vendosin nëse produkti është i përshtatshëm për një qëllim të veçantë ose mënyrën e aplikimit.

Këto veti të produktit janë sugjeruese dhe të gjitha produktet mund të personalizohen ose konvertohen për t'iu përshtatur kërkesave specifike të aplikimit. Ju lutemi na kontaktoni për të diskutuar nevojat tuaja unike të aplikimit.

 

Replace Tesa 4174 High Temperature Xinst9738 Fine Line Masking Tape

If the Replace Tesa 4174 High Temperature Xinst9738 Fine Line Masking Tape to your requirement, please be free to buy the quality products made in China with our professional manufacturers and suppliers in China. We’re equipped with a productive factory at your service.

 • Paint masking for custom, two-tone and multiple color applications.
 • Specialty vehicle, marine and aerospace paintjobs.
 • Paint masking for high temperature paint processes.

D SRGO EMAIL N TO SH.B.A.

  email Kontaktoni
  go top